Terug naar alle initiatieven

Gemeente Westerwolde

Ontmoeting & activiteiten

Coronacrisis

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06 16 39 93 67
Website: www.grijpskerkverbonden.nl

Locatie van dit initiatief

Dorpsloket Voor Elkaar Grijpskerk

Corona

Ook het Dorpsloket van de Dorpscoöperatie Grijpskerk Verbonden heeft fysiek haar deuren moeten sluiten. Mensen kunnen niet meer naar het Dorpsloket in de Nieuwe Wierde komen. Via telefoon en digitaal blijft het Dorpsloket echter wel in de lucht.

Zoals gebruikelijk kunnen mensen met een hulpvraag contact opnemen met het Dorpsloket. De dorpscoöperatie wil graag aandacht en hulp op afstand geven in deze moeilijke tijd. Uitleen van kleine hulpmiddelen, zoals elleboogkrukken gaat gewoon door.

Bezoekjes wordt afgeraden of is verboden, gevolg is dat sommige mensen zeer veel alleen zijn. Voor al diegenen die behoefte aan een praatje hebben bel het Dorpsloket. Het Dorpsloket is de gehele dag telefonisch bereikbaar: 06-16399367. wMailen kan ook: dorpsloket@grijpskerkverbonden.nl.

Het bestuur van de Dorpscoöperatie wil ook in deze tijden een bijdrage leveren aan de leefbaarheid na het dorp. Zijn er goede ideeën dan horen ze dat graag via secretaris@grijpskerkverbonden.nl.

Dorpsloket Voor Elkaar is de plek om elkaar te ontmoeten en gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Hier in Grijpskerk komen vraag en aanbod bij elkaar. De bewoners vinden het belangrijk om inwoners van Grijpskerk en omliggende dorpen die wat hulp kunnen gebruiken te ondersteunen. Iedereen kan namelijk weleens een handje extra gebruiken. Bovendien zijn er in Grijpskerk veel mensen die iets voor een ander willen doen. Vraag en aanbod komt met dit initiatief bij elkaar. Vrijwilligers staan klaar, zonder dat de regie van iemand ontnomen wordt.